Koskin koronakesä

Luulitko vielä hetki sitten, että kesä on peruttu? Tai ainakin suuri osa kesätapahtumista ja menoista? Ei syytä huoleen, sillä tapahtumaa riittää ja niitä on mukautettu vallitsevaan tilanteeseen.

Työväen Musiikkitapahtuma on peruttu, mutta Kirjazz & Blues järjestetään elokuun lopussa. Ajankohta on uusi ja tapahtuma vain yksipäiväinen, mutta tarjoaa varmasti helpotusta live -musiikinnälkään mm. Sami Saaren, sekä Jake’s Blues Bandin esittämänä.

Toinen perinteinen kesätapahtuma, eli Valkeakosken Markkinat järjestetään niin ikään elokuussa. Valkeakosken Nuorkauppakamari ry:n järjestämät markkinat pidetään jo 53. kerran 4.-5.8.2020 tutussa paikassaan Valtakadulla ja Kauppatorilla.

Myllysaaren museo on suljettuna heinäkuun loppuun ja Kauppilanmäen museo koko kesän. Jotain on kuitenkin tarjolla myös kulttuurinnälkään, sillä Visavuoren museo on avoinna elokuun loppuun ja vuoden loppuun asti on nähtävillä Kari Suomalaisen Vastavirtaan 100 -vuotisjuhlanäyttely.

Entäpä urheilu? No sitä on nyt tarjolla hyvinkin runsaasti. Vaikka yleisörajoitukset aiheuttavatkin sen, ettei Tehtaankentän Veikkausliiga -otteluihin ole kaikilla asiaa, niin alasarjojen pelit pyörivät. Otteluohjelmat löytyy kunkin seuran kotisivuilta, sekä Palloliiton tulospalvelusta.
FC Haka
PS-44
VaKP

Vaikka Kauppinlanmäen museo on kiinni, niin jo kertaalleen perutut Teatteri-illat tulevat kuitenkin. Tosin alkuperäinen ohjelmisto siirtyi ensi kesään ja tilalla nähdään heinäkuun 16.-23. päivä ”Poissaoloja” ja ”Ihan kiva viha”.

Kesälle on tarjolla myös yhteislauluja Apialla, opastettuja kierroksia mm. Rapolanharjulla, sekä paljon muuta, mitä tässä ole käyty läpi. Ajantasaiset tiedot löydät parhaiten Valkeakosken kaupungin kotisivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *