Viikon SoMe -nostot – TOP5

Myönnetään – otsikko hivenen johtaa harhaan, sillä kyseessä on vain ja ainoastaan Instagram -julkaisut, joita satelee näin korona -aikaan normaaliakin enemmän. Ja mikä parasta, niiden laatukin on pääsääntöisesti hyvä.

Laadulla ei tässä kohtaa suinkaan tarkoiteta, että kyseessä olisi laadullisesti huippuhyvä Insta -kuva. Riittää, kun kuva tai video on keskinkertainen, mutta siinä on taustalla kiinnostava tarina, asia ym.

Samoilla periaatteilla koskinet.fin toimitus on poiminut tähän kuluneen viikon Instagram -huiput Valkeakoskelta. Joukossa on niin hyvää mieltä, kuin mielenkiintoista ajatustakin taustalla. Kunkin julkaisun kohdalta löydät perustelut, että miksi juuri tämä on ansainnut paikkansa listalla. Pelkät tykkäykset eivät siis riitä tälle listalle pääsyyn 🙂

5. Valkeakosken Kirjaston tapa tuoda sisältöä ihmisten arkeen, vaikka kirjasto itsessään onkin kiinni, on oivaltava. Tämä julkaisu nostaa hienosti esiin paikallisuutta, sekä huomioi kansallisia ja kansainvälisiä teemapäiviä.
Tässä julkaisussa kyseessä siis Suomen aforismipäivä, minkä kunniaksi kirjaston ikkunaan on askarreltu toistaiseksi mystiseksi jäävä valkeakoskelainen sanonta.

https://www.instagram.com/p/B-_02zmBHRq/?utm_source=ig_web_copy_link

4. Vaikka normaali toiminta on pahasti ”siipirikkoista”, niin se ei tätä parivaljakkoa haittaa. Ja miksi haittaisikaan, sillä nythän on mitä mainioin aika panostaa tulevaisuuteen ja kehittää toimintoja. Mallas-Pitojen tehokaksikko rakentaa Ravintola Melankärjen terassipalveluja kovalla luotolla siihen, että suotuisammat ajat alkavat kesäaikaan. Tähän mekin uskomme, joten tsemppiä pojille!

https://www.instagram.com/p/B_FWodKlSIl/?utm_source=ig_web_copy_link

3. Tällä hetkellä kaikenlaisen kulttuurinnälkään joudutaan turvautumaan pitkälti digitaalisiin ratkaisuihin ja vanhoihin tallenteisiin. Visavuori onkin julkaissut mielenkiintoisia virtuaalikierroksia museosta, missä museon sisältö yhdistyy tarinaan sen ympärillä. Erityiskiitos myös videon lukijalle miellyttävästä kuuntelukokemuksesta.
Täytyy myöntää, että tämän seurauksena aion seuraavalla Visavuorikäynnilläni ottaa opastetun kierroksen omatoimikiertelyn sijaan.

https://www.instagram.com/p/B_AWDnRj85N/?utm_source=ig_web_copy_link

2. TOP 5 -listan ehdottomasti paras kuva. Julkaisun pääsisältö on tuoda esiin kansainvälisestikin #bongaanalle -haastetta, mutta siihen on tyylikkäästi sisällytetty myös kaikissa Ankanuiton -julkaisussa mukana oleva kumiankka. Kyllähän tästä kuvasta tulee vain hyvä mieli!

https://www.instagram.com/p/B_AuSwThLz_/?utm_source=ig_web_copy_link
  1. Numero ykköseksi nostamme kuitenkin bongaamamme hyväntekeväisyysjulkaisun. Rajoitustoimet ovat osuneet moniin ihmisiin ja kokonaisiin perheisiin, joten jokainen aitoon avuntarpeeseen suunnattu teko on vain ison kiitoksen ja kunniamaininnan arvoinen.
    Tässä kuvassa yhdistyy mitä tarjotaan, ketkä tarjoavat ja ennen kaikkea se auttamisen ilo! Hyvä Puistogrilli, IV-säätö J.Pajunen ja K-market Palmu <3
https://www.instagram.com/p/B_Cu7CCFTsN/?utm_source=ig_web_copy_link

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *