koskinet.fi -sivusto heräsi eloonLähes tarkalleen 1,5 vuotta sitten koskinet.fi -palvelimeen kohdistuneen hyökkäyksen seurauksena kaikki sisältö "katosi bittiavaruuteen". Tuon jälkeen Twitter- ja Instagram -tilimme ovat pysyneet aktiivisina, mutta nettisivuilla on kaiken tämän ajan ollut passiivinen tiedote tapahtuneesta.

Mutta poikkeukselliset ajat saa aikaan poikkeuksellisia ratkaisuja. Jotenkin tämänhetkinen tilanne maailmalla, Suomessa ja tässä tapauksessa etenkin Valkeakoskella sai, tai oikeastaan pakotti tekemään jotain.

Mihin tämä uudelleensyntyminen johtaa, on vielä täysi mysteeri ylläpidollekin.

Lähtökohtaisesti ajatuksena on tarjota kanava yrityksille ja muille tahoille mainostaa omia palvelujaan. Olemme valmiita julkaisemaan uusia palvelumuotoja tai esimerkiksi kirjoittamaan artikkeleita tilanteesta, tunnoista, sekä tulevaisuudensuunnitelmista.

Ensimmäisenä (tai siis toisena) julkaisuna tulee katsaus ravintolayrittäjien poikkeustilanteen palveluihin. Mitkä "ovet" ovat edelleen auki ja kuinka niistä voi ostaa, sekä noutaa tai tilata ruokaa kotiin tai työpaikalle.

Onko sinulla yritys, joka kaipaa pientä lisäbuustia omaan toimintaansa. Ilmianna itsesi ja ota yhteyttä sähköpostilla info(ät)koskinet.fi.

Samoin ihan jokainen teistä lukijoista voi antaa oman vinkkinsä, mistä tai keistä meidän tulisi tehdä juttuja tai julkaista hyödyllistä infoa. Ylipäätään kaikenlaiset sisältöehdotukset ovat enemmän, kuin tervetulleita 🙂

Ja kuten aina ennenkin, niin teemme kaiken tämän maksutta tai ilman mitään muitakaan vastapalveluksia. Koskista koskilaisille on ollut mottomme ja auttaminen intohimomme <3Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *